Prijs: € 175.000,- k.k.
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1971
Inhoud woonhuis: 330 m3
Woonoppervlakte: 94 m2
Perceeloppervlakte: 158 m2
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal verdiepingen: 3
>> Bekijk alle kenmerken

Suzanna Maria Loncquestraat 17 Oosterland Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, tussenwoning,

Deze mooie, goed onderhouden en leuke tussenwoning aan de Suzanna Maria Loncquestraat 17 in Oosterland kan niet wachten op een nieuwe eigenaar. Deze woning is van alle gemakken voorzien. Een mooie doorzon woonkamer en nette keuken. Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en op de tweede verdieping ook nog eens twee slaapkamers. Buiten heeft u een nette, onderhoudsvriendelijke achtertuin met nog een ruime schuur voor de nodige berging. Kortom, kom snel deze woning bezichtigen!

Als u in de brede straat met veel parkeergelegenheid staat, recht tegenover de woning, loopt u zo de strak aangelegde voortuin in. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd door middel van bestrating, maar ook het nodige groen is aanwezig voor een gezellige sfeer. Wat opvalt zijn de zwarte kozijnen. Dit geeft de woning een chique uitstraling. Via de tuin komt u aan bij de voordeur. Hier stapt u naar binnen en u komt aan in de hal. Aan uw linkerzijde vindt u de meterkast. Als u doorloopt via de tussendeur loopt u verder de hal in. Hier vindt u het toilet, welke is betegeld in een lichte kleurstelling. Ook is er een berging onder de trap aanwezig. Aan het einden van de hal is er een inbouwkast gemaakt. Aan uw rechterzijde vindt u de tussendeur naar de woonkamer. Als u de woonkamer binnenstapt is één punt wat gelijk opvalt en dat is de vele lichtinval. Dit zorgt voor een mooie doorzonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, hierdoor heeft u een mooi uitzicht op de brede straat. De woonkamer staat middels een toog in verbinding met de keuken. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vijf pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak en lekker veel kastruimte! Via de keuken is de achtertuin te betreden.

Vanuit de hal kunt u door middel van de trap naar de eerste verdieping. U komt vervolgens terecht op de overloop met balustrade. Hier ziet u vier deuren voor u. Als we naar links stappen komen we aan in de eerste slaapkamer, de kleinste van de drie. Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De tweede slaapkamer is de master bedroom. Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Dit is een ruime slaapkamer met een ingebouwde kast voor de nodige bergruimte. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook hier vindt u voldoende bergruimte door middel van een inbouwkast. Tot slot komen we aan bij de vierde deur, waar we toegang hebben tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel met badkamermeubel een ligbad met douche. Ook vindt u hier de witgoedaansluitingen.

De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Hier vindt u de opstelplaats van de Vaillant cv-ketel uit 2016. Een leuk detail is dat de cv bedient kan worden met een app (Vsmart thermostaat). Verder is deze verdieping door middel van een wand opgedeeld en hierdoor zijn er twee extra slaapkamers gecreëerd welke beiden zijn voorzien van een dakraam.

Beschrijving tuin: De voortuin is deels beplant en deels bestraat. De achtertuin is strak betegeld en dus lekker onderhoudsvriendelijk. In de beschutte achtertuin vindt u een ruime schuur waar u bijvoorbeeld de fietsen kunt bergen. Via een poortdeur heeft u een vrije achterom.

Bijzonderheden: Een mooie (starters/gezin) woning in Oosterland. De tussenwoning beschikt over een onderhoudsvriendelijke, strakke tuin, mooie doorzonkamer en een badkamer. Verder vindt u op de eerste verdieping drie slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn er nog eens twee slaapkamers, altijd makkelijk! De woning is op een enkele ruit na voorzien van dubbel glas. Samengevat: veel woonplezier op een mooie locatie! Wij laten u graag alle details zien tijdens een vrijblijvende bezichtiging!

Oosterland
Oosterland is een bijzonder jonge kern, het aantal inwoners bedraagt ca. 2505, de vele jonge gezinnen in het dorp zijn kinderrijk en het verenigingsleven is zeer actief. Er zijn onder meer verschillende sportclubs (ook voor ouderen), een muziek- en een toneelvereniging en twee zangverenigingen. En daarnaast is er een reformatorische en een openbare basisschool en vele voorzieningen zoals, een bakker, een supermarkt en een kledingzaak. De afstand Oosterland-Zierikzee is slechts 9 km en de busverbindingen zijn uitstekend. De afstand tot de randstad is relatief gering. Zo zijn steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen binnen een uur autorijden te bereiken. Dit geeft een ideale mogelijkheid van wonen in het mooie zeeland en werken in de randstad.