Prijs: € 900,- p/m
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1970
Perceeloppervlakte: 539 m2
>> Bekijk alle kenmerken

Kerkring 15 Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland

,

Namens onze opdrachtgever mogen we u deze loods te huur aanbieden. De loods staat aan de Tuinstraat in Nieuwerkerk en heeft een oppervlakte van maar liefst 200m2. Een ideale ruimte voor opslag/berging.
De loods is opgetrokken uit steen met een staalconstructie. Verder is de loods aan de voorzijde voorzien van twee elektrisch bedienbare roldeuren van 4.00 meter breed en 4.00 meter hoog. De vloer van de loods bestaat uit stelconplaten. Er is voldoende daglicht inval door de aanwezige ramen maar er is ook verlichting aanwezig. Verder zijn er aansluitingen voor stroom en krachtstroom. Aan de achterzijde van de loods is een hal met toiletruimte aanwezig. Ook is er een zolderruimte voor extra opslag. (ca. 40m2) De loods is 10.65 meter breed en 20.00 meter diep. De goothoogte is ca. 4.00 meter de nokhoogte ligt op 5.60 meter.
De bestemming van de loods is bedrijf, met als functieaanduiding opslag & bedrijf tot en met categorie 1.
De huurprijs van de loods bedraagt €900,- excl. btw en nutskosten. U bent verplicht om stroom af te nemen van de verhuurder, dit i.v.m. de aanwezige zonnepanelen op de loods. De loods is per direct beschikbaar. Gunning is voorbehouden aan de verhuurder.
De informatie omtrent onze bedrijfsruimte is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan er door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Serieuze gegadigden leiden we graag rond, bel ons gerust voor het maken van een bezichtigingsafspraak.