VERKOCHT
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1981
Inhoud woonhuis: 290 m3
Woonoppervlakte: 76 m2
Perceeloppervlakte: 159 m2
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen: 2
>> Bekijk alle kenmerken

Steenbank 35 Zierikzee Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, hoekwoning,

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze superleuke hoekwoning in Zierikzee te koop aanbieden. De woning is voorzien van een ruime lichte woonkamer, een moderne keuken en badkamer en twee slaapkamers. Achter de woning ligt een zonnige en diepe tuin met een gazon, terras en een overkapping met berging. Alle leuke details van deze woning zien? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

We lopen via een looppad naar de woning en betreden de woning via de voordeur. We stappen hier binnen in de hal waar de meterkast aanwezig is. Naast de meterkast is een handige inbouwgarderobekast gemaakt. Via een loopdeur komen we aan in de ruime en lichte L-vormige woonkamer. Door de speelse indeling heeft u hier voldoende ruimte voor zowel een zit- als een eetgedeelte. De vloer van de woonkamer is netjes afgewerkt met laminaat. Door de grote ramen aan de voor- en de achterzijde komt veel daglicht naar binnen. Dan de keukenruimte. Deze is vanuit de woonkamer te bereiken en ligt aan de achterzijde van de woning. Het keukenblok staat in een rechte opstelling en is voorzien van een gaskookplaat en een afzuigkap. Via een loopdeur stapt u hier zo de achtertuin in, het terras op. Ten slotte is er centraal in de woning nog een tweede hal met de trap naar de verdieping en de toiletruimte.

Via de trap komen we op de overloop van de verdieping. Vanaf de overloop zijn de twee slaapkamers en de badkamer te bereiken. De slaapkamer aan de voorzijde is het grootst ca 11m2 deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakraam en is ca. 10m2 groot. Dan de badkamer, die is recentelijk vernieuwd en voorzien van een inloopdouche, een toilet, de wasmachineaansluiting en een wastafelmeubel. Leuk detail is de verwarmde spiegel, waardoor deze tijdens het douchen niet beslaat.

Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Hier is ook de opstelplaats van de Vaillant cv-ketel uit 2017. Verder is dit een ideale ruimte voor berging van uw spulletjes.

Beschrijving tuin: Voor de woning ligt een tuin met een looppad naar de voordeur en een grindborder. Achter de woning ligt een diepe achtertuin. De achtertuin ligt pal op het zuiden waardoor u altijd wel een plekje in de zon kunt vinden. De achtertuin is netjes beschut met houten schuttingen aan beiden zijkanten. Verder is er een terras achter de woning en een gazon. Achterin de tuin staat nog een stenen berging. Ideaal voor uw fietsen en tuinspulletjes. De kers op de taart is toch wel de overkapping die naast de schuur is gerealiseerd. Een heerlijke plek om nog tot in de late uurtjes buiten te kunnen zitten. De tuin heeft een vrije achterom middels een poortdeur naar het zijpad.

Bijzonderheden: De woning is in 1981 gebouwd en rondom voorzien van dubbel glas. Verder zijn er 8 zonnepanelen aanwezig, wat zorgt voor een lage energierekening. De woning is netjes afgewerkt en bijgehouden en dus ook zeker instap klaar te noemen. Verder is er voldoende parkeergelegenheid vlak naast en tegenover de woning. Alle details laten we u graag zien tijdens een vrijblijvende bezichtiging.

Zierikzee
Met zijn historische centrum staat Zierikzee te boek als monumentale stad. Het is tevens de grootste kern van Schouwen-Duiveland die ongeveer 11.000 inwoners telt. Voor het eiland vervult de stad een centrumfunctie. Dit betekent dat de stad een aantal voorzieningen kent die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen. Voorbeelden hiervan zijn het gemeentehuis, het politiebureau, maatschappelijk werk, de polikliniek.
Ook voor twee typen onderwijs is de jeugd aangewezen op Zierikzee: het speciaal onderwijs en de middelbare school. Lokale kinderen hebben een ruime keus aan basisscholen. Er zijn er zes: drie christelijke en drie openbare. Dankzij de naschoolse opvang hebben werkende ouders een kopzorg minder. Voor de allerkleinsten kunnen ouders kiezen uit twee peuterspeelzalen en twee kinderdagverblijven.
Voorzieningen als zorg, banken, winkels en vrijetijdsbesteding zijn ruimschoots beschikbaar. Sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden. Ook is er een muziekschool. In het multifunctionele centrum wordt van alles georganiseerd, waar onder cursussen beeldhouwen, schilderen en keramiek, die creatievellingen trekt vanaf heel Schouwen-Duiveland.