VERKOCHT
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1955
Inhoud woonhuis: 301 m3
Woonoppervlakte: 79 m2
Perceeloppervlakte: 240 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen: 2
>> Bekijk alle kenmerken

Magnoliastraat 27 Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, hoekwoning,

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze gezellige en sfeervolle hoekwoning in Nieuwerkerk aanbieden! Deze hoekwoning is van alle gemakken voorzien en als kers op de taart is er ook nog een vrijstaande garage aanwezig. De woning staat op een perceel van 240 m2 eigen grond.

Via het betegelde pad in de nette voortuin komen we aan bij de voordeur. Via de voordeur stappen we de woning binnen en komen aan in de hal. Hier vinden we de meterkast, de deur naar de woonkamer, de deur naar de keuken en via een klein opstapje kunnen we ook het toilet met fontein bereiken.
Vanuit de hal gaan we eerst naar de woonkamer. Hier is lekker veel lichtinval door de aanwezige ramen aan de voor- en achterkant. Deze ramen zijn voorzien van dubbelglas. In de woonkamer is voldoende ruimte voor het creƫren van een gezellige zithoek, maar ook is er voldoende ruimte voor een eettafel. Via de woonkamer keren we terug naar de hal en zo lopen we door naar de nette keuken. De Het L vormige keukenblok heeft een 4 pits gaskookplaat en een donker aanrechtblad. Er is een inbouwkoelkast aanwezig en ook is er voldoende kastruimte waardoor u de spulletjes met alle gemak kunt opbergen. Mocht u dan toch nog wat spullen niet kwijt kunnen? Geen probleem, want er is ook een deur naar de trapkast aanwezig in de keuken voor bijvoorbeeld uw voorraad. Tot slot is in de keuken zelfs ruimte voor een tafel, waardoor u deze keuken kunt omtoveren tot een echte woonkeuken! Via de keuken heeft u door de aanwezige ramen uitzicht op de bijkeuken en middels een deur loopt u dan ook zo de bijkeuken in. Hier is de opstelplaats van de Nefit cv ketel en ook vindt u hier de witgoedaansluitingen. Wat opvalt is de grote koepel in het dak, waardoor er hier ook lekker veel lichtinval is. Via de bijkeuken kunt u middels een deur de achtertuin in, maar ook heeft u toegang tot de schuur waar u bijvoorbeeld u fiets kunt stallen.


Via de trap in de hal bereiken we de overloop. De overloop biedt ons toegang tot drie slaapkamers, een doucheruimte en nog een bergkast. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning en de derde ligt aan de voorzijde van de woning. In de badkamer, welke is betegeld in een lichte kleurstelling, vinden we een wastafel en een doucheruimte.

Beschrijving tuin: De achtertuin is te bereiken via de bijkeuken, maar ook kunt u langs de woning middels een breed pad de achtertuin bereiken. De achtertuin lijkt in eerste instantie niet zo groot, maar als we wat verder kijken is het toch een behoorlijk diepe tuin. Momenteel is de tuin in twee stukken verdeeld door middel van een schutting, maar hier is ook gemakkelijk een geheel van te maken, waardoor u kunt genieten van een zeer ruimte tuin.

Garage
Tot slot kunt u via het brede pad langs de woning bij uw eigen garage. Deze vrijstaande garage kunt u natuurlijk gebruiken voor het parkeren van bijvoorbeeld uw auto, maar is natuurlijk ook te gebruiken voor andere doeleinden. Heeft u een hobby? Dan is dit misschien wel de ideale plek daarvoor!


Bijzonderheden: Een sfeervolle hoekwoning in hartje Nieuwerkerk. De woning is netjes onderhouden, heeft een nette keuken en een diepe achtertuin. De garage is natuurlijk erg handig en kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Daarnaast met de aanwezige schuur heeft u voldoende bergruimte. Kortom, een woning die van alle gemakken is voorzien. Wordt u de nieuwe eigenaar van dit pand? Komt dan snel bezichtigen? Wij zijn in ieder geval enthousiast!

Nieuwerkerk
Het dorp Nieuwerkerk heeft uitstekende voorzieningen in de vorm van winkels (supermarkt, bakker, slager e.d.) een postagentschap en een huisartsenpraktijk. Er is een bloeiend verenigingsleven, er zijn sportvelden en een tennisbaan. Op korte loopafstand ligt een bushalte met een rechtstreekse busverbinding richting Zierikzee en Rotterdam. Met bus en auto ligt Rotterdam op circa 45 minuten afstand. Voor voortgezet onderwijs bent u aangewezen op Zierikzee (ca. 7 km afstand). Zierikzee is tevens de centrumgemeente van Schouwen-Duiveland. En natuurlijk zijn op enkele kilometers afstand volop recreatiemogelijkheden te vinden langs de Oosterschelde, het prachtige krekengebied rond Ouwerkerk met heerlijke wandelmogelijkheden, en op nog geen 20 km de veel geroemde stranden en duinen van de Schouwse kust. Kortom een plaats om op een aangename wijze te wonen, te werken en vrije tijd door te brengen.