VERKOCHT
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1966
Inhoud woonhuis: 470 m3
Woonoppervlakte: 110 m2
Perceeloppervlakte: 242 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen: 2
>> Bekijk alle kenmerken

Karnemelksvaart 16 Zierikzee Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, half vrijstaande woning,

Een ruime half vrijstaande woning met een inpandige berging/schuur en grote tuin die gelegen is op loopafstand van het centrum van Zierikzee. Dat is wat wij u hier namens onze opdrachtgever mogen aanbieden. De woning heeft veel inhoud en is zeker als gezellig te bestempelen. Naast een riante leefruimte op de begane grond en de inpandige berging biedt deze woning u ook nog eens drie slaapkamers en een grote badkamer. Achter de woning ligt een beschutte tuin met een achterom, maar u heeft aan de voorzijde ook een eigen toegang langs de woning heen naar de achtertuin. Kortom een complete woning gelegen op een goede locatie.

We betreden de woning en komen in de hal/entree met garderobe ruimte, toilet, meterkast en de trap naar de verdieping. Als we verder lopen komen we in de eetkamer terecht die d.m.v. 2 openslaande deuren verbonden is met de doorzon woonkamer. Deze is voorzien van schouw met houtkachel en via een doorloop komen we zo in de achter gelegen serre die voorzien is van veel glas waardoor u een mooi uitzicht heeft over de tuin. Via een loopdeur stapt u hier het terras op. Maar we blijven nog even binnen en lopen terug via de eetkamer waar ook nog een trap/kelderkast aanwezig is naar de keuken. Hier zien we dan een recht keukenblok staan die voorzien is van 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Dan hebben we nog een vaste kast met de opstelplaats van de Remeha combi-cv ketel en een loopdeur naar de tuin of als we de deur naar voren nemen komen we in de schuur/berging met openslaande deuren aan de straatzijde terecht.

Via de trap in de hal komen we aan op de overloop van de eerste verdieping. Vanaf hier hebben we toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Ook is er een grote vaste kast aanwezig. Wat verder opvalt is dat elke slaapkamer een vaste inbouwkast heeft. Aan de voorzijde ligt een gezellige slaapkamer van ca. 3.80 m1 x 2.55 m1. Aan de achterzijde liggen nog twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is ca. 2.95 m1 x 380 m1 groot. Hierna komen we in een kleiner maar wel gezellige slaapkamer van ca. 2.50 m1 x 2.76 m1. En dan lopen we door naar de flinke badkamer die in zwart witte kleurstelling is betegeld en voorzien is van een tweede toilet, douche, wastafel, ligbad en inbouwkast. Vanuit deze ruimte is ook de wasruimte te bereiken met witgoed aansluitingen en toegang tot een bergzolder.

Bergzolder te bereiken vanaf de overloop d.m.v. een vlizotrap.

Beschrijving tuin: We kunnen hier kiezen of we via de achterzijde of via de zijkant naar de tuin toe gaan. We nemen aan de voorzijde de poortdeur en zien dan direct een deur naar de extra berging die hier gecreëerd is. Via deze berging lopen we door naar de gezellige en beschutte achter tuin die voorzien is van diverse terrassen en fijne zithoekjes. We zien dan ook direct een fraaie overkapping staan in combinatie met een kleine volière. Dan hebben we nog een paar kleine vijvertjes en een looppad naar de achterzijde van de tuin waar nog een blokhut staat om het tuin gereedschap of stoelen in op te bergen. De achtertuin is gezellig ingedeeld, de bestrating is speels afgewisseld met kleurrijke begroeiing en de omheining biedt u voldoende beschutting en privacy.

Bijzonderheden: De woning is gebouwd in 1966. De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas. De woning biedt u een riante leefruimte op de begane grond en een inpandige berging. Verder zijn er drie slaapkamers op de eerste verdieping, een ruime badkamer, grote inloopkast en een machineruimte met extra zolder berging. De woning heeft een heerlijke beschutte tuin die via de zijkant en achterkant is te bereiken en te verlaten. Kortom een complete en grote woning op loopafstand van het centrum van Zierikzee. Kom snel een keer kijken of deze woning bij uw woonwensen aansluit.

Zierikzee:
Met zijn historische centrum staat Zierikzee te boek als monumentale stad. Het is tevens de grootste kern van Schouwen-Duiveland die ongeveer 11.000 inwoners telt. Voor het eiland vervult de stad een centrumfunctie. Dit betekent dat de stad een aantal voorzieningen kent die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen. Voorbeelden hiervan zijn het gemeentehuis, het politiebureau, maatschappelijk werk, de polikliniek. Ook voor twee typen onderwijs is de jeugd aangewezen op Zierikzee: het speciaal onderwijs en de middelbare school. Lokale kinderen hebben een ruime keus aan basisscholen. Er zijn er zes: drie christelijke en drie openbare. Dankzij de naschoolse opvang hebben werkende ouders een kopzorg minder. Voor de allerkleinsten kunnen ouders kiezen uit twee peuterspeelzalen en twee kinderdagverblijven. Voorzieningen als zorg, banken, winkels en vrijetijdsbesteding zijn ruimschoots beschikbaar. Sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden. Ook is er een muziekschool. In het multifunctionele centrum wordt van alles georganiseerd, waar onder cursussen beeldhouwen, schilderen en keramiek, die creatievellingen trekt vanaf heel Schouwen-Duiveland. Voor de watersportliefhebbers is het Grevelingenmeer met zijn jachthavens en de Noordzee of de Oosterscheld met mooie stranden makkelijk te bereiken. U dus naar de prachtige stranden, of heerlijk wandelen door de bossen en duinen van de Kop van Schouwen.