Prijs: € 189.500,- k.k.
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1979
Inhoud woonhuis: 350 m3
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 118 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen: 3
>> Bekijk alle kenmerken

Zeesterpad 6 Zierikzee Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, tussenwoning,

Wij mogen u te koop aanbieden namens onze opdrachtgevers, deze leuke tussenwoning in Zierikzee. De eengezins (starters)woning ligt in de kindvriendelijke wijk Poortambacht, vlakbij scholen, supermarkten en diverse sportfaciliteiten. De woning heeft een vrije achterom met voldoende parkeergelegenheid. Doordat de woning aan de voorzijde aan een wandelpad ligt heeft u geen last van voorbijrazend verkeer of inkijk van de overburen. Komt u ook bezichtigen?

Via de voortuin komen we aan bij de voordeur. Via deze deur betreden we de hal en stappen de woning binnen. In de hal is voldoende ruimte voor een garderobe en daarnaast vinden we hier een opbergkast, de meterkast en het toilet met fontein. Ook is hier de trap naar de verdieping gesitueerd.
Via een tussendeur lopen we de woonkamer binnen welke is voorzien van dubbel glas. Er is voldoende lichtinval aanwezig, dit komt door het grote raam, waardoor u uitzicht heeft op het groen wat voor de woning ligt. De woonkamer is afgescheiden van de keuken middels een flexibele houten tussenwand. Middels een opening in deze tussenwand heeft u doorgang naar de woonkeuken. Hier is voldoende ruimte voor een eettafel. Het keukenblok is opgesteld in een L vorm. In de keuken vindt u onder andere een 4 pits gasfornuis met afzuigkap, een koelkast, combimagnetron en voldoende kastruimte om spullen in op te bergen. In de keukenruimte is ook nog een trapkast aanwezig voor extra bergruimte. Ook deze ruimte is voorzien van een groot raam, waardoor u uitzicht heeft op de veranda en achtertuin.
Ook is er nog aansluitend een betegelde bijkeuken aanwezig. De witgoedaansluitingen vinden we hier. Ook is hier de deur naar de veranda te vinden en middels een dakkoepel komt ook hier weer voldoende lichtinval binnen. Tot slot vinden we hier nog een handdoekradiator, altijd makkelijk!


Via de trap komen we aan op de overloop. Op de overloop vinden we drie deuren. Twee daarvan brengen ons bij twee zeer ruime slaapkamers en de derde brengt ons bij de badkamer. Ook is er nog een vaste trap naar de tweede verdieping aanwezig.
De eerste slaapkamer ligt aan de achterkant van de woning. De tweede slaapkamer ligt aan de voorkant van de woning en is voorzien van twee inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafelmeubel en een douche.


Via de vaste trap komen we aan op de tweede verdieping. We zien hier dat deze verdieping is opgedeeld in twee compartimenten. Hier is een derde slaapkamer gesitueerd met dakkapel. In het andere gedeelte vinden we opbergruimte. Hier is ook de opstelplaats van de cv ketel (Intergas, 2012) te vinden. De ruime overloop is verder uitermate geschikt voor berging, of om de was te drogen.

Beschrijving tuin: Via de bijkeuken of middels de poortdeur aan de achterzijde komen we in de beschutte achtertuin. Aansluitend aan de bijkeuken vinden we een veranda. Hier kunt u lekker zitten, ook wanneer het regent maar u toch wilt genieten van de buitenlucht. Achterin de tuin vinden we nog een schuur. De schuur is voorzien van elektra. De tuin is verder sfeervol ingedeeld met een zee aan groen.

Bijzonderheden: Een leuke (starters)woning, voorzien van alle gemakken in een kindvriendelijke wijk in Zierikzee. De woning ligt op een perceel van 118m2 eigen grond en heeft een inhoud van 350m3.

Zierikzee
Met zijn historische centrum staat Zierikzee te boek als monumentale stad. Het is tevens de grootste kern van Schouwen-Duiveland die ongeveer 11.000 inwoners telt. Voor het eiland vervult de stad een centrumfunctie. Dit betekent dat de stad een aantal voorzieningen kent die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen. Voorbeelden hiervan zijn het gemeentehuis, het politiebureau, maatschappelijk werk, de polikliniek.
Ook voor twee typen onderwijs is de jeugd aangewezen op Zierikzee: het speciaal onderwijs en de middelbare school. Lokale kinderen hebben een ruime keus aan basisscholen. Er zijn er zes: drie christelijke en drie openbare. Dankzij de naschoolse opvang hebben werkende ouders een kopzorg minder. Voor de allerkleinsten kunnen ouders kiezen uit twee peuterspeelzalen en twee kinderdagverblijven.
Voorzieningen als zorg, banken, winkels en vrijetijdsbesteding zijn ruimschoots beschikbaar. Sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden. Ook is er een muziekschool. In het multifunctionele centrum wordt van alles georganiseerd, waar onder cursussen beeldhouwen, schilderen en keramiek, die creatievellingen trekt vanaf heel Schouwen-Duiveland.