VERKOCHT
Neem contact op
Brochure aanvragen
Perceeloppervlakte: 438 m2
>> Bekijk alle kenmerken

Plataanstraat Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland

garage, ,

BELEGGERS OPGELET:
Aan de buitenrand van het dorp Nieuwerkerk ligt dit complex van 9 garages wat wij u te koop aanbieden. De garages staan op een perceel eigen grond van 438 m2. Middels een ontsluitings pad zijn de garages te bereiken vanaf de Plataanstraat. De ontsluitingsweg en het voorterrein voor de garages is verhard met
betonklinkers. De garageboxen zijn in steen opgemetseld en allen voorzien van een stalen kanteldeur. Tevens zijn de garages voorzien van een betonvloer. Op het dak liggen golfplaten. De maten van de afzonderlijke 8 boxen zijn ca. 6.00 m1 x 3.26m1 en 1 grote garage van ca 6 m1 x 9 m1 in de hoek.

Wij bieden u deze garages aan in verhuurde staat. U heeft dus direct rendement na aankoop, wat de investering aantrekkelijker maakt. De garages worden verhuurd voor € 37,50,- 42,50 per maand. Alle garages zijn op dit moment verhuurd.
Wij nodigen u graag uit om dit garagecomplex een keer te bekijken. Voor het beantwoorden van specifieke vragen kunt u altijd naar ons kantoor bellen.

LIGGING:
De garages liggen in een woonwijk aan de buitenrand van het dorp Nieuwerkerk. De rondom gelegen woningen zijn gedeeltelijk huur woningen van Zeeuwland en gedeeltelijk koopwoningen.

OBJECT:
Het betreffen 9 verhuurde geschakelde garages met erf en ondergrond, die zijn te bereiken vanaf de Plataanstraat. De in de eind van de jaren ‘90 gebouwde garages hebben een oppervlakte van +/- 3.26 m1 x 6.00 m1 met een gemiddelde hoogte +/- 2.75 m1. De hoekgarage heeft een afmeting van +/- 6 m1 x 9 m1. Buitengevel aan de achterzijde ½ steens metselwerk met w.f. rode gevelsteen. Aan de voorzijde gemetselde pilaren met er tussen handbediende stalen kanteldeuren en een niet onderheide betonnen vloer. De tussenwanden zijn van Ytong blokken 7 cm dik uitgevoerd. Het golfplaten dak (asbest vrij) ligt op houten gordingen. In elke garage is 1 elektra punt aanwezig voor stopcontact en lichtpuntje, deze komen allemaal vanuit 1 meterkast. Ook is er buitenterrein verlichting en waterafvoer op het buitenterrein aanwezig.

BUITEN ERF:
Het terrein is verhard met beton klinkers, er zijn straat kolken aanwezig om het regenwater af te voeren, verder is het terrein niet afgesloten.

BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Bebouwde kom Nieuwerkerk” rust op het object de bestemming “Autoboxen” (AB: Autoboxen)” .

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de 9 garages aan de Plataanstraat te Nieuwerkerk. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kooijman Makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.