VERKOCHT
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1966
Inhoud woonhuis: 275 m3
Woonoppervlakte: 84 m2
Perceeloppervlakte: 163 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen: 3
>> Bekijk alle kenmerken

Caustraat 30 Zierikzee Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, tussenwoning,

In een rustige kindvriendelijke omgeving staat deze eengezins/starters woning, voorzien van drie slaapkamers, onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden gelegen en met vrije achterom op 163 m² eigen grond. Verder noemen wij nog een aantal details van de woning waardoor een bezichtiging meer dan waard wordt: diepe/ruime tuin met goede bezonning, vrije achterom, fraaie keuken, gezellige doorzon woonkamer, 3 slaapkamers, ged. kunststof kozijnen enz.
En net buiten het centrum van Zierikzee wonen heeft diverse voordelen. Zo zijn de wijken rondom het centrum heerlijk rustig te noemen en bent u hier toch op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, bushalte, winkels en diverse sportvoorzieningen.


De entree/hal van deze woning is o.a. voorzien van een meterkast, toilet met fonteintje, trap en trap/kelderkast. Als we doorlopen komen we in de doorzon woonkamer terecht. U krijgt hier direct een ruimtelijk gevoel omdat de keuken bij de woonkamer “getrokken” is. Aan de achterzijde van de woonkamer is een loopdeur naar de tuin/terras aanwezig. Via de ruime doorgang zien we dan ook direct de in lichte kleurstelling uitgevoerde keuken met veel opbergruimte en ook die voorzien is van een betonlook aanrechtblad en de volgende inbouwapparatuur: combi magnetron/oven, koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap en ook hier een deur naar het terras. Handig om snel met versnaperingen buiten op het terras te zijn. Grenzend aan de keuken is er nog de bijkeuken waar de machine aansluitingen zich bevinden, ook is er nog een schuifwandkast en een kast met daarin de combi Cv-ketel Vaillant van 2012 en ook hier een deur naar de tuin.

Via de trap komen we op de overloop die toegang biedt aan 3 slaapkamers en een doucheruimte. De drie aanwezige slaapkamers zijn alle voorzien van vaste inbouwkasten en kunststof kozijnen. Ook ligt er op deze verdieping overal dezelfde mooie laminaat vloer. De betegelde doucheruimte is voorzien van natuurlijke ventilatie, handdoek radiator, wastafel met meubeltje en een douche.

Via de vlizo trap vanaf de overloop is de bevloerde bergzolder te bereiken die ook nog voorzien is van een dakraam.

Beschrijving tuin: De voortuin is bijna helemaal bestraat dus daar heeft u weinig onderhoud aan, lekker makkelijk. Maar gemak dient de mens toch? Vandaar dat de toch wel brede en diepe achtertuin ook bijna helemaal bestraat is zodat u diverse hoekjes heeft om in de zon of schaduw te gaan zitten. Aan de achtergevel van de woning hangt een zonnescherm en die kunt u daar zeker goed gebruiken. Rondom de tuin is een vrij nieuwe schutting geplaatst en aan de achterzijde een houten berging van ca 2.5 m1 x 2.5 m1 met een overkapping en een poortdeur naar het achtergelegen pad waar u de tuin ook kunt bereiken en/of verlaten.


Bijzonderheden: Zoals u heeft kunnen lezen hebben we het hier over een compleet verhaal voor een aantrekkelijke prijs, komt u ook kijken en kopen natuurlijk?
We horen u graag voor het maken van een afspraak.

Zierikzee
Met zijn historische centrum staat Zierikzee te boek als monumentale stad. Het is tevens de grootste kern van Schouwen-Duiveland die ongeveer 11.000 inwoners telt. Voor het eiland vervult de stad een centrumfunctie. Dit betekent dat de stad een aantal voorzieningen kent die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen. Voorbeelden hiervan zijn het gemeentehuis, het politiebureau, maatschappelijk werk, de polikliniek.
Ook voor twee typen onderwijs is de jeugd aangewezen op Zierikzee: het speciaal onderwijs en de middelbare school. Lokale kinderen hebben een ruime keus aan basisscholen. Er zijn er zes: drie christelijke en drie openbare. Dankzij de naschoolse opvang hebben werkende ouders een kopzorg minder. Voor de allerkleinsten kunnen ouders kiezen uit twee peuterspeelzalen en twee kinderdagverblijven.
Voorzieningen als zorg, banken, winkels en vrijetijdsbesteding zijn ruimschoots beschikbaar. Sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden. Ook is er een muziekschool. In het multifunctionele centrum wordt van alles georganiseerd, waar onder cursussen beeldhouwen, schilderen en keramiek, die creatievellingen trekt vanaf heel Schouwen-Duiveland.