VERKOCHT
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1850
Inhoud woonhuis: 2025 m3
Woonoppervlakte: 492 m2
Perceeloppervlakte: 3900 m2
Aantal kamers 19
Aantal slaapkamers 18
Aantal verdiepingen: 2
>> Bekijk alle kenmerken

Nieuwe Koolweg 5 Zierikzee Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, vrijstaande woning,

WELKOM OP DEZE BIJZONDERE BOERDERIJ.

Het bijzondere van dit object is zijn diverse (gebruiks)mogelijkheden
We ontvangen u graag op deze bijzondere plek onderaan de Oosterschelde dijk.
En laten u kennis maken met de bijzondere eigenaren die al 35 jaar deze vakantie boerderij runnen.
Locatie van Gasthuis Klap heeft een bijzondere geschiedenis kijk op www.gasthuisklap.nl
U kunt hier een bijzondere leuke (bij)verdienste realiseren.
Het geheel in een bijzondere goede (onderhoud) staat verkeert.
U begrijpt dat we nu op zoek zijn naar nieuwe bijzondere eigenaren.

De vakantieboerderij is nu dusdanig ingericht dat het mogelijk is de gastenkamers met de appartementen te combineren, waardoor er een accommodatie voor maximaal 24 volwassenen is ontstaan. Op www.gasthuisklap.nl kunt u kijken om nog meer informatie over dit unieke bedrijf te bekijken. En heeft u een familielid of vriend(in) die verzorging nodig heeft of in een rolstoel zit dan kan ook die hier gezellig vertoeven in een aangepast appartement.

Maar vergeet ook niet met andere ogen naar dit object te kijken, want u kunt het natuurlijk ook helemaal voor uzelf houden en gewoon als woonboerderij gelegen op unieke locatie gaan bewonen. Ook handig als u bijv. een (klus)(internet)bedrijf heeft, want in de grote goed geïsoleerde schuur kunt u veel materiaal opslaan.

DIT OBJECT BIEDT U DUS HEEL VEEL MOGELIJKHEDEN EN KANSEN!

Enkele bijzonderheden zullen wij u hier onder vermelden:
- Website van pension / groepsaccommodatie www.gasthuisklap.nl
- Ligging aan natuurgebied de Oosterschelde.
- Er zijn meerdere terrassen en zithoekjes in de prachtige tuin en op het binnenterrein.
- Ruime woning gelegen aan de voorzijde van het object.
- In aangebouwde grote schuur het pension gedeelte en een extra appartement.
- In de tuin een gelijkvloers, rolstoelvriendelijk appartement.
- Dan nog nieuwe kapschuur 7.90m1 x 5.00m1.
- Nog een vrij nieuwe en totaal super geïsoleerde schuur van 14.30 m1 x 8.10 m1. Voorzien van 33 zonnepanelen, betonvloeren, eigen verwarming en op de verdieping een multifunctionele ruimte met vele mogelijkheden.
- En als KLAP op de vuurpijl nog een extra ontvangstruimte/zitkamer/kantoorruimte van ca. 5.30 m1 x 7.30 m1 met leemkachel en openslaande deuren.
- Parkeerruimte op eigen terrein aanwezig.
- Installaties: Krachtstroom, rioolaansluiting, telefoon, 4g straalverbinding, Nefit CV-combiketel, verwarming nieuwe schuur leemkachel in combinatie met een Nefit cv-ketel, gestuurd met Nefit-easy telefoon applicatie.
- Indien u verder wilt gaan met het pension, dan kunt u het eigenlijk zo door laten draaien en gebruik maken van de goede aanwezige naam. Uitbreiding omzet is ook nog wel mogelijk door het bereiken van de zakelijke markt en de goede formule. Hier en daar nog wat aan te passen.

Financiële tip: Wel willen wij u adviseren om eerst een gesprek aan te gaan met een bank of geldverstrekker om zo uw financiële mogelijkheden in kaart te laten brengen. Want vaak moet het grootste gedeelte van de hypotheek uit eigen middelen en/of inkomen komen. Banken financieren namelijk maar een klein gedeelte op de omzet. Als u dit goed in beeld heeft, dan is het achteraf ook geen teleurstelling voor u en de verkoper.

Omdat het hier om een grote woonboerderij gaat, hebben we niet alles tot in de details omschreven. Aan de hand van de foto’s en de ruwe omschrijving kunt u een indruk krijgen van wat deze woonboerderij met pension u allemaal te bieden heeft. Mocht u hierna geïnteresseerd zijn, dan kunt u extra gegevens opvragen bij de makelaar.

Serieuze gegadigden laten we deze woonboerderij graag uitgebreid zien. We willen u er nadrukkelijk op wijzen dat het niet wenselijk is dat u zelf bij de eigenaar langs gaat, maar een bezichtiging altijd via de makelaar laat gaan.

De eeuwen oude vestingstad Zierikzee, ligt op het eiland Schouwen-Duiveland. Prachtige oude panden vormen hier het straatbeeld. Hierin zijn vele gezellige winkels en horecabedrijven gevestigd. De vakantieboerderij is gelegen in een beschermd natuurgebied aan de zuidkust van het eiland Schouwen-Duiveland, 3 km buiten Zierikzee richting Burgh-Haamstede (N 59).
Het natuurgebied bestaat uit zout kweldergebied, z.g. karrevelden en oude inlagen uit de 16e en 17e eeuw. We worden a.h.w. ingeklemd tussen Plan Tureluur (=zgn. nieuwe natuur) en de Oosterschelde. De zeedijk is de erfafscheiding van onze boerderij en heeft een trap die u toegang geeft tot een buitendijkse wandeling, hengel- duik- en zwemgelegenheid. Er is een fietspad langs het water aan de dijk. Via deze route kunt u zo naar Zierikzee fietsen of wandelen, of naar Serooskerke of nog verder.
Het getijdenstrandje is voor jong en oud uniek om te zonnen en schelpen, mosselen of oesters te zoeken. De Oosterschelde heeft de status van Natuurpark gekregen, en daarbij kunt u genieten van de prachtigste zonsondergangen. Het eiland leent zich uitstekend voor prachtige fietstochten, al dan niet gecombineerd met een ’’Rondje met het Pontje’’ (in de zomer).