VERKOCHT
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1950
Inhoud woonhuis: 370 m3
Woonoppervlakte: 114 m2
Perceeloppervlakte: 419 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen: 2
>> Bekijk alle kenmerken

Mr. Pieter Moggestraat 21 Dreischor Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, vrijstaande woning,

Vrijstaand wonen, een eigen oprit met vrijstaande garage, een ruime achtertuin, drie slaapkamers en een gezellige leefruimte. Deze woning aan de Mr. Pieter Moggestraat in het gezellige Dreischor biedt het u allemaal. Naast al deze voornoemde pluspunten is deze gezellige woning ook nog eens een plaatje om te zien. De woning is degelijk gebouwd en netjes bijgehouden. Kortom: iedereen die houdt van rust, ruimte en sfeer moet zeker eens komen kijken bij deze woning Trouwens een woning met een leuke historie. Vroeger zat hier het postkantoor van Dreischor, helaas is dat er niet meer. Maar voor de nieuwe eigenaar is het toch leuk om te vermelden dat uw keukenruimte vroeger dienstdeed als postkantoor.

Via de voordeur stappen we binnen in de hal. Hier vinden we de trap naar de verdieping en de meterkast. Ook Zijn er twee grote vaste kasten aanwezig. We kunnen vanuit de hal naar de woonkeuken en de woonkamer. Als eerste lopen we naar de woonkamer via een loopdeur aan het einde van de hal. De ruime woonkamer is sfeer vol ingedeeld met een eetgedeelte en een zitgedeelte. De woonkamer is ca. 30m2 groot. Door de gezellige raampjes kijkt u uit over de straat aan de voorzijde en de achtertuin. We lopen via de hal terug richting de keuken. In deze woonkeuken staat een L-vormig keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, koelkast, elektrische kookplaat met afzuigkap en een oven. Verder heeft u in deze keukenruimte voldoende plaats voor een eettafel. Via een loopdeur komen we vervolgens in de bijkeuken. Hier zijn de witgoedaansluitingen aanwezig. Ook is er een toiletruimte en een doucheruimte. De doucheruimte is voorzien van een douchecabine, een wastafel met badkamermeubel en een handdoekradiator. Ook is er in de bijkeuken nog een grote vaste kast aanwezig. Via de loopdeur kunt u hier ook naar de achtertuin. Tot slot is via een vlizotrap een ruime bergzolder te bereiken. Een ideale ruimte voor extra opslag. Op deze bergzolder is ook de opstelplaats van de Intergas cv-ketel uit 2018.

Via de trap in de hal komen we op de overloop van de eerste verdieping. Vanaf de overloop hebben we de toegang tot de drie slaapkamers en de extra doucheruimte (die is nu in gebruik als extra berging) De grootste slaapkamer is voorzien van een vaste bergkast en een wastafel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel en de derde slaapkamer is ook voorzien van een vaste kast.

Beschrijving tuin: Via de achterdeur lopen we naar buiten. Naaste de woning ligt een strook siertuin en een pad naar de achtertuin. De achtertuin is onderhoudsvriendelijke aangelegd met veel bestrating en vaste planten in borders. Verder ligt de tuin beschut achter een hoge haag. Helemaal aan het eind van de tuin staat de houten garage. Deze is ca. 8m1 lang en ca 3m1 breed. De garage is aan de voorzijde voorzien van een garagedeur. Ook is de garage voorzien van elektriciteit, een tegelvloer en een pannendak. Verder heeft u vóór deze garage ook nog een eigen oprit waar u nog een auto op eigen terrein kunt parkeren. Ook is er een dubbele houten poortdeur waardoor u ook nog met een karretje/caravan richting de achtertuin kunt.

Bijzonderheden: Een gezellige vrijstaande woning met vrijstaande garage op een ruim perceel van 419m2 eigen grond. De woning heeft een bijzonder verleden, het is namelijk ooit gebouwd als het postkantoor van Dreischor. De woning dateert uit ca. 1950. Verder is de woning volledig voorzien van dubbele beglazing en is de spouw na geïsoleerd. Ook heeft de woning een nieuwe cv-ketel (2018). En is voorzien van diverse rolluiken. De woning biedt u een gezellige leefruimte en een verrassend ruime buitenruimte. Bent u benieuwd naar alle leuke details? Bel ons gerust voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.
Dreischor:
Het dorp Dreischor is één van de fijnste woonkernen van Schouwen Duiveland. Veel authentieke panden, prettige dorpssfeer, een goede basisschool en een gunstige ligging t.o.v. Zierikzee met al haar voorzieningen. De afstand t.o.v. de Randstad is eveneens goed. Zo zijn Rotterdam en Breda binnen één uur autorijden te bereiken. Niet voor niets werken dan ook diverse inwoners in de Randstad. Het geheel biedt een prima mogelijkheid voor wonen in het mooie Zeeland en (blijven) werken in de Randstad. Het Grevelingenmeer met de diverse strandjes is op korte afstand gelegen en biedt vele mogelijkheden van watersport. Daarnaast is er veel groen en een natuurgebied in de directe omgeving. Kortom Zeeland zoals Zeeland bedoeld is.
Dreischor (Zeeuws: Dreister) is een ringdorp in de gemeente Schouwen-Duiveland, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het dorp heeft 994 inwoners (2010) die Reisenaers genoemd worden. Dreischor is vanaf 1973 een beschermd dorpsgezicht en in 2001 werd het dorp verkozen tot 'Groenste dorp van Europa'.