VERKOCHT
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1900
Inhoud woonhuis: 400 m3
Woonoppervlakte: 90 m2
Perceeloppervlakte: 970 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen: 2
>> Bekijk alle kenmerken

Dorpsweg 2 Bruinisse Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, vrijstaande woning,

Let op! dit is een heel bijzonder object met vele mogelijkheden en een gunstige ligging.
Want kijkt u maar eens goed naar zijn fraaie uitstraling, de grote kavel (970 m2) gelegen in het centrum met zeer veel privacy aan de achterzijde en dan de ruim opgezette bebouwing van een woonhuis met daarbij verschillende garages en schuren.
Dus voor een gezin, klusser of zelfstandige en zelfs voor mensen die het totale woonprogramma gelijkvloers willen hebben is dit zeker een geschikt object!
Hal/entree met meterkast, deur naar de woonkamer en aan de andere zijde een deur naar de slaapkamer op de begane grond, met aansluitend een binnendoor te bereiken badkamer voorzien van een natuurlijke- en mechanische ventilatie, een designradiator, badmeubel met wastafel, closet en douchecabine. Deze badkamer is ook vanuit de hal te betreden. Vervolgens de trap naar verdieping, 2de aparte toilet, bergkast en deur naar de bijkeuken met machineaansluitingen, opstelplaats voor de (Nefit 32) HR CV combiketel en loopdeur naar de tuin/terras. Gaan we weer even terug naar de voordeur dan stappen we zo als eerder vermeld linksaf de gezellige woonkamer (+/- 4.25 m1 x 4.75 m1) met fraaie schouwpartij en allesbrander binnen. Door de hoge ramen komt veel lichtinval binnen. D.m.v. een toog komt u zo in de achtergelegen ruim opgezette keuken met lambrisering, mooi uitzicht over de achter gelegen tuin en die voorzien is van diverse inbouw apparatuur zoals: vaatwasser, dubbele spoelbak, combi magnetron, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken kunt aan de ene zijde de bijkeuken in stappen of door de buitendeur aan de andere zijde het object aan de achter of voorzijde verlaten.

Zoals u aan bovenstaande beschrijving merkt is deze woning praktisch ingedeeld en kunt u vanaf diverse plaatsen de grote achtertuin met diverse terrassen op stappen.

De diverse aanwezige garages en schuren zullen we verder op in de tekst beschrijven.


Overloop met vaste kast en toegang tot drie 3 slaapkamers waarvan 1 met ingebouwde kast en één met een gezellig dakkapelletje aan de voorzijde, de maten van de slaapkamers zijn hierna vermeld ( 3.20x4.70, 2.70x2.70, 3.20x4.70), de twee buitenste slaapkamers zijn ruim van opzet doordat er aan de achterzijde over bijna totaal de hele breedte een dakkapel is geplaatst, vanuit de ramen van de slaapkamer heeft u mooi uitzicht over de achtergelegen diepe en brede tuin.

Beschrijving tuin: Het geheel is gelegen op een perceel van 970 m2 eigen grond op een locatie midden in het centrum van Bruinisse. De gebouwen zijn gunstig gesitueerd op de kavel zodat alles mooi in verhouding is zoals bijv. de mooie ommuurde voortuin en een zeer beschutte grote achtertuin (+/- 28m1 x 23m1) met veel privacy. In de achtertuin treft u diverse terrassen aan waarvan er zelfs één gedeeltelijk is overkapt, mooie sierbestrating, fraaie aanplant met fruit boompjes en groot grasveld, buiten verlichting, buiten kranen waarvan 1 met wasbak, buitenhaard en toegang tot de diverse gebouwen aan. U begrijpt natuurlijk wel dat u in deze tuin als het zonnetje schijnt een plekje kunt vinden om in de zon of juist in de schaduw te zitten.
Nu nog even over de andere aanwezige bebouwing: de naast de woning gelegen garage met aangebouwde schuur heeft ook een grote oprit aan de voorzijde zodat er voldoende parkeer gelegenheid op eigen terrein aanwezig is.
D.m.v. een hek is langs dit gebouw heen ook de achtergelegen tuin en vrijstaande schuur te bereiken.
De aangebouwde garage is voorzien van elektrisch bedienbare kanteldeur, betonvloer, extra stroom verdeel kast en 380 volt aansluiting, de aangebouwde schuur is voorzien van loopdeur en trap naar de grote zolder die voorzien is van Velux dakraam en verwarming deze ruimte is ook goed te gebruiken als kantoor en/of hobbyruimte.
Het hout voor de allesbrander wordt opgeslagen onder de fraaie overkapping die aan de schuur gebouwd is.

De vrijstaande schuur/garage achter in de tuin is in tweeën gedeeld en is ook d.m.v. van loopdeuren te betreden, in de schuur is elektra en extra veel berg en knutsel ruimte aanwezig.

Verder is het gehele object omsloten door erf afscheidingen zodat het niet zo maar te betreden is en het u een veilig en prettig gevoel kan geven.


Bijzonderheden: Indien u verdere informatie wenst dan horen wij u graag, of voor het maken van een afspraak de woning te bezichtigen om een volledig beeld te krijgen of om een uitgebreide full colour brochure bij ons aan te vragen.

BRUINISSE
Deze vrijstaande woning is gelegen in het dorp Bruinisse. In Bruinisse (ca.3995 inwoners) wonen in verhouding veel jonge gezinnen.
Nieuwkomers worden snel opgenomen in de gemeenschap en er is een grote betrokkenheid bij de dorpsgemeenschap.
Bruinisse heeft een bruisend verenigingsleven en er zijn vele sport- en andere clubs.
Vanuit de hele regio komen jongeren naar de jeugdsoos.
Ook voor ouderen zijn er voldoende zorgvoorzieningen.
De drie basisscholen ( een protestants-christelijke, een reformatorische en een openbare) in Bruinisse floreren; het leerlingaantal is de laatste jaren steeds gegroeid.
Bruinisse staat vooral bekend om de (mossel en paling) visserij en het Grevelingenmeer met zijn jachthaven.

Vroeger was de vissersplaats Bruinisse een ringdorp, met winkels langs de ring. Een aantal winkels is nu verdwenen, maar de overgebleven plaatselijke winkels voorzien in de meeste behoeften. Buiten de ring zijn er supermarkten bijgekomen. In de kern staan 1238 woningen; het buitengebied telt nog eens 270 huizen. De randstad is goed en snel te bereiken. De reistijd naar Rotterdam bedraagt ongeveer een uur. Ook zijn er prima busverbindingen (minstens elk uur een bus naar Rotterdam en naar Zierikzee, dat op 13 kilometer afstand ligt).