VERKOCHT
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1890
Inhoud woonhuis: 365 m3
Woonoppervlakte: 118 m2
Perceeloppervlakte: 244 m2
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen: 2
>> Bekijk alle kenmerken

Oprit 24 Zonnemaire Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, half vrijstaande woning,

OPGELET! BENT U OP ZOEK NAAR EEN LEUKE WONING MET GARAGE OP EEN BIJZONDER PLEKJE IN ZONNEMAIRE? DAN IS DIT EEN GESCHIKTE WONING VOOR U!
Deze gezellige en leuke hoekwoning heeft een authentiek karakter en meer inhoud en mogelijkheden dan dat de buitenkant doet vermoeden. De woning is gelegen aan de oprit, te vinden onderaan de Dijk van Bommenede te Zonnemaire. De dijk loopt als een rode draad door het dorp en staat bekend vanwege zijn gesierde woningen. Zonnemaire ligt tussen het Grevelingenmeer en polderlandschappen in.


Via de ruime hal/entree met meterkast en garderobe ruimte kunnen we diverse andere ruimte bereiken, om te beginnen binnendoor naar de garage die een afmeting heeft van ca 3.30 m1 x 6.21 m1 en voorzien is van betonnen vloer, kanteldeur en elektra. Maar we gaan eerst weer verder in de woning kijken en lopen langs het toilet en de trap naar de eerste verdieping naar de deur richting de woonkamer. De ruime woonkamer van ca 4.40 m1 x 6.21 m1 heeft een gezellige sier schouw en hoge ramen richting de diepe voortuin vanwaar u een mooi en ver uitzicht heeft over een gedeelte van het dorp. De keuken ruimte van de woning ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een eenvoudige keuken in L- vormige opstelling en is voorzien van dubbele spoelbak. En dan hebben we op de begane grond ook nog een extra (slaap) kamer met aan sluiten een badkamer die voorzien is van douche/ligbad een wastafel en machine aansluitingen. En ook hier vandaan is het eerder genoemde toilet te bereiken.

Via de trap komen we op de zeer ruime overloop die voorzien is van een dakraam en diverse (op)bergkasten. In één van die bergkasten is ook de Nefit cv-combi-ketel van 2015 geplaatst. En dan hebben we nog aansluitend drie slaapkamers van diverse afmetingen en ook nog een tweede badkamer met een ligbad en wastafel. Via een luik is er vanaf de overloop nog een ruimte er boven te bereiken waar u op zich een ruime bergzolder van zou kunnen maken.

Beschrijving tuin: Garage:
Ruime garage / berging voorzien van elektriciteit, betonnen vloer, kanteldeur en bergzolder.

Tuin:
De woning ligt zoals eerder vermeld op een gezellige locatie in het dorp en heeft een diepe voor tuin die door groen is omgeven met in het midden een grasveld. Als u hier op een bankje gaat zitten dan kunt u heerlijk genieten van de mensen die door het dorp heen komen. En gaat u een stukje wandelen de polder in dan komt u zo uit bij het water van de Grevelingen.


Bijzonderheden: De woning dient hier en daar aangepast te worden aan de eisen van de huidige tijd. Een ideale opknapwoning, waarbij u alles nog naar uw eigen smaak aan kunt passen. De woning is voorzien van houten kozijnen en gedeeltelijk dubbelglas.
Een goed beeld van deze leuke woning krijgt u pas tijdens een bezichtiging. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak!

Zonnemaire:
Het dorpje Zonnemaire heeft ongeveer 740 inwoners en ligt op korte afstand van het monumentale stadje Zierikzee en Brouwershaven, het Grevelingenmeer met de haven Bommenede en het natuurgebied Dijkwater. In de omgeving kunt u uitgebreide fiets- en wandeltochten maken door de natuur. Zierikzee met middelbare school, winkels, bibliotheek, sportzalen en zwembad is in 10 autominuten te bereiken. Ook Brouwershaven met zijn winkels, slechts op enkele minuten rijden gelegen, is een optie om in de dagelijkse levensbehoeften te voorzien. Zonnemaire ligt op minder dan een uur met de auto rijden van Rotterdam of enkele grote Zeeuwse steden. De omgeving kenmerkt zich als een rustige en natuurrijke omgeving. Op korte afstand ligt het Grevelingenmeer met zijn vele strandjes. Daarnaast, op minder dan een kwartier autorijden, zijn de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen. Kortom een plaats om op een aangename wijze te wonen, te werken en vrije tijd door te brengen.