Prijs: € 13.500,- k.k.
Neem contact op
Brochure aanvragen
Perceeloppervlakte: 14 m2
>> Bekijk alle kenmerken

Wervepad 2-9 Kerkwerve Schouwen-Duiveland

garage,

Op zoek naar meer (opslag) ruimte voor uw hobby, uw werk of naar een ruimte om uw auto of boot te stallen?? Dan hebben wij precies wat u zoekt! Gelegen in Kerkwerve bieden wij u te koop aan een garage van 5,00 x 2,50 m1 met stalen kanteldeur. Deze garage ligt centraal in Kerkwerve, en is goed bereikbaar.Bijzonderheden: LOCATIE
De garage is gelegen aan het Wervepad te Kerkwerve. Hier staat een blok met in totaal 9 garages. Wij, het team van Kooijman Makelaardij, bieden u te koop aan nummer 9.
Deze goed onderhouden garage staat op de hoek. Voor uw garage heeft u een mooi plein welke omringt is door bosjes.

GARAGE
Stalen kanteldeur, betonnen muren en vloer, dak is ook van beton met daar overheen rubberoid dakbedekking, waterdicht, klein raam aan de achterzijde en een ventilatierooster.
Lengte: 5,20 m2
Breedte: 2,58 m1
Oppervlakte: 13,50 m2
Inhoud: 30,00 m3
Verder is de garage/berging geschikt voor diverse doeleinden.

BEREIKBAARHEID
Deze garage/berging is gemakkelijk te bereiken vanaf de Provincialeweg (N59). U neemt de afslag Kerkwerve, zodat u terecht komt op de Verseputseweg. Na enkele minuten rijdt u Kerkwerve binnen waar u vervolgens de eerste weg links gaat, de Rengerskerkestraat in. Vervolgens gaat u bij de tweede (smalle) weg rechts. Na enkele meters bent u gearriveerd bij uw garage/berging op nr. 9.

Wenst u meer informatie of bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons kantoor voor het aanvragen van meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging!