Prijs: € 145.000,- v.o.n.
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1955
Inhoud woonhuis: 240 m3
Woonoppervlakte: 70 m2
Perceeloppervlakte: 260 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen: 2
>> Bekijk alle kenmerken

Burgemeester van der Havestraat 79 Oosterland Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, twee onder een kap,

Wij mogen u namens onze opdrachtgever deze twee onder één kap woning aanbieden!
Deze half vrijstaande woning is gelegen op eigen grond, heeft 3 slaapkamers en een vrije achterom!
Deze woning is nog helemaal naar eigen hand te zetten en erg scherp geprijsd voor een woning op een ruim perceel van wel 260m² eigen grond!
Wat zoekt u nog meer? Bel ons snel voor een afspraak!


Via de hal/entree hebben we toegang naar de eerste verdieping via de vaste trap en toegang naar de woonkamer via de loopdeur.
De woonkamer heeft een open doorgang naar de keuken, de keuken welke in 2012 vernieuwd is heeft weer zicht op de diepe achtertuin.
In de hal bij de achterdeur bevindt zich de kelder en het toilet.


Op de eerste verdieping hebben we 3 slaapkamers, 1 slaapkamer aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde.
Ook hebben we hier de doucheruimte voorzien van een wastafel, radiator en inloopdouche.
De eerder genoemde slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een luik met vlizotrap naar de bergzolder.
Ideaal om uw overige spullen op te bergen!


Beschrijving tuin: Via de zijkant van de woning (met ruimte om de auto te parkeren) komen we in de diepe achtertuin. Deze is gelegen op het Noorden, maar zo diep dat u altijd wel een zonnestraaltje kunt meepakken! Namelijk langer dan 19 meter diep! Ook is er in de tuin een stenen berging met vliering aanwezig en aan de achterzijde van de tuin is een terras gesitueerd.

Bijzonderheden: Deze woning mag na aankoop alleen gebruikt worden voor zelfbewoning en niet worden verhuurd aan derden.
Zoals u ziet is de vraagprijs vrij op naam, dit scheelt veel in de aankoopkosten!
Nog een pluspunt: Aanvaarding per direct mogelijk!

Bent u geïnteresseerd in de woning? Bel dan ons kantoor voor een afspraak of vraag onze brochure aan voor meer informatie!

Oosterland
In het dorp Oosterland, welke gunstig is gelegen ten opzichte van de randstand, waar het verenigingsleven en een hechte gemeenschap nog hoog in het vaandel staan, staat deze hoek woning met schuurtje op een kindvriendelijke locatie en in een doodlopende straat.
Oosterland heeft circa 2505. De inwoners zijn gehecht aan hun dorp en veel jongeren willen er ook blijven wonen. De dorpsgemeenschap is hecht.
Het verenigingsleven is zeer actief. Er zijn onder meer verschillende sportclubs (ook voor ouderen), een muziek- en een toneelvereniging en twee zangverenigingen. De reformatorische en de openbare basisschool hebben ruim voldoende leerlingen. Zij worden ook bezocht door kinderen uit andere kernen.
Ongeveer de helft van de werkende bevolking pendelt voor het werk naar andere plaatsen, binnen de regio of in de Randstad. Door de uitstekende verbindingen is dit goed te doen.
Oosterland is een mooie en rustige woonplaats. De kern is weinig monumentaal. Er zijn veel voorzieningen, waaronder een bibliotheek, een kapsalon, een peuterspeelzaal en diverse winkels waar onder ook een supermarkt . De afstand Oosterland-Zierikzee is maar 9 km. De busverbindingen zijn uitstekend. Oosterland heeft een dorpshuis. De bereikbaarheid van de Noordzeestranden, steden als Rotterdam, Brugge, Antwerpen en Breda alsmede de pittoreske Zeeuwse dorpjes, zoals het vestingstadje Zierikzee, is zeer goed.