VERKOCHT
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1934
Inhoud woonhuis: 730 m3
Woonoppervlakte: 225 m2
Perceeloppervlakte: 134 m2
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen: 3
>> Bekijk alle kenmerken

Kerkring 35 Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, half vrijstaande woning,

Aan de dorpsring van Nieuwerkerk bieden wij te koop dit riante pand met een inhoud van maar liefst 750m3 en een vloeroppervlakte van circa 225 meter. Dit woon-winkelobject is voor meerdere doeleinden te gebruiken. In zijn geheel als woning of als woning met een combinatie van kantoor/ winkel/ atelier ruimte aan huis. Ook andere functies zijn mogelijk doordat het pand bestemd is met Centrumfuncties. Dit houdt in dat er een breed scala aan gebruiksmogelijkheden ligt.
Via de Achterstraat is de berging toegankelijk. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 5 x 6 meter en is nu deels ingedeeld met o.a. een tweede badkamer, werkplaats en hal. In totaal beschikt het woonhuis momenteel over 4 slaapkamers. Via een eenvoudige ingreep is de winkelruimte weer volledig te gebruiken als kantoor of winkelruimte. Het voormalige (of toekomstig?) winkelgedeelte heeft een oppervlakte van ruim 60m2.
Het geheel is gelegen op een perceel van 134m2 eigen grond. Er is geen tuin, echter beschikt het geheel wel over een riant dakterras van circa 45m2 waar u heerlijk kunt genieten van de middag/avondzon.


via zijkant van de woning te bereiken entreehal met trapopgang, glas-in-lood
bovenraam en cv-opstelling; toilet met fonteintje en de trapopgangen naar souterrain en eerste verdieping. Rechts van de hal het woongedeelte met open keuken. Links van de hal een voormalige bedrijfskeuken met eenvoudige keukeninrichting. Wanneer we verder lopen komen we in de voormalige winkel. Dit gedeelte heeft een oppervlakte van 60 m2 en is nu deels ingericht met twee bergruimtes.

Souterrain: witgoedaansluitingen, deur naar achterzijde, badkamer met douche-/stoomcabine, wastafel, elektrische afzuiging en infrarood sauna v.v. spotverlichting


Overloop met kastenwand en CV kast, voorts vier slaapkamers. Eén van de slaapkamers geeft toegang tot het ruime dakterras. Voorts de badkamer. Deze is voorzien van ligbad, wastafel en designradiator. Naast de badkamer is een separaat toilet gesitueerd.

Bijzonderheden: - Het woongedeelte aan de achterzijde en de open keuken beschikken over hand bedienbare markiezen
-Oplevering in onderling overleg
-De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing
-De woning wordt verwarmd door middel van een HR combiketel van het merk Nefit van het bouwjaar 2007
- Het pand beschikt over twee badkamers. Eén op de verdieping en één in het souterrain. De badkamer in het souterrain is gerealiseerd in 2005 en o.a. voorzien van een sauna
Laat uw creatieve geest zijn werk doen en verzin uw plan. Wij melden hier alvast wat ideeën wat u met dit object allemaal zou kunnen doen, u kunt denken aan: wonen in combinatie met kantoorruimte, een winkel of een expositieruimte voor bij uw atelier en ga zo maar door. Wij zijn natuurlijk benieuwd naar welke plannen u heeft.

Wij nodigen u uit om dit object te komen bekijken en ons deelgenoot te maken van uw plannen die u met dit object heeft!

Nieuwerkerk:
Het dorp Nieuwerkerk heeft uitstekende voorzieningen in de vorm van winkels (2 supermarkten, bakker, slager e.d.) een postagentschap en een huisartsenpraktijk. Nieuwerkerk voor ziet ook de omliggende dorpen van voorzieningen. Er is een bloeiend verenigingsleven, er zijn sportvelden en een tennisbaan. Op korte loopafstand ligt een bushalte met een rechtstreekse busverbinding richting Zierikzee en Rotterdam. Met bus en auto ligt Rotterdam op circa 45 minuten afstand. Voor voortgezet onderwijs bent u aangewezen op Zierikzee (ca. 7 km afstand). Zierikzee is tevens de centrumgemeente van Schouwen-Duiveland. En natuurlijk zijn op enkele kilometers afstand volop recreatiemogelijkheden te vinden langs de Oosterschelde, het prachtige krekengebied rond Ouwerkerk met heerlijke wandelmogelijkheden, en op nog geen 20 km de veel geroemde stranden en duinen van de Schouwse kust. Kortom een plaats om op een aangename wijze te wonen, te werken en vrije tijd door te brengen.