VERKOCHT
Neem contact op
Brochure aanvragen
Perceeloppervlakte: 905 m2
>> Bekijk alle kenmerken

Noorsestraat 19 Ouwerkerk Schouwen-Duiveland

grond,

Een schitterend bouwkavel op een mooie locatie met een historisch karakter. De Noorsestraat in Ouwerkerk is een ideale woonomgeving voor iedereen die houdt van rust, ruimte en groen. Het bouwkavel is maar liefst 905 m2 groot. De mogelijkheden zijn dan ook zeer uitgebreid. Het type woning wat hier mag worden gebouwd is een vrijstaande woning. De gemeentelijke bouwregels zijn via ruimtelijkeplannen punt nl op te vragen.
Het perceel is opgesplitst in twee stukken die aan elkaar zijn verbonden als een Z-vormig kavel. Hierdoor heeft u ook nog de ruimte om op het achterste kavel een schuur te bouwen.

N.B.
U bent geheel vrij om uw eigen woning te realiseren op dit kavel. Echter zullen uw bouwplannen getoetst moeten worden aan de bouwregels van de gemeente Schouwen-Duiveland.
Voor meer informatie kunt u altijd naar ons kantoor bellen of de brochure downloaden via de website.



Bijzonderheden: Ouwerkerk is een dorp van circa 700 inwoners en is op korte afstand gelegen van Zierikzee wat een sterke regiofunctie heeft. Ouwerkerk, met zijn eigen strandje aan de het Nationaal park Oosterschelde, ligt midden in het krekengebied, een prachtig natuurgebied wat Ouwerkerk omsluit. In de directe omgeving van Ouwerkerk treft u diverse musea aan, een restaurant met uitzicht over de kreken, een duikflesvulstation, diverse campings, een bungalowpark, veel watersport- c.q. recreatiemogelijkheden en natuurlijk het monumentale stadje Zierikzee, met de oergezellige oude binnenstad met vele winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. Steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen zijn binnen een uur autorijden te bereiken.