Prijs: € 149.500,- k.k.
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 2005
Inhoud woonhuis: 710 m3
Woonoppervlakte: 160 m2
Perceeloppervlakte: 280 m2
Aantal kamers 1
Aantal verdiepingen: 1
>> Bekijk alle kenmerken

Ooststraat 2 Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, hoekwoning,

Midden in het dorp Nieuwerkerk bieden wij u een uniek object te koop aan. Het betreft een grote schuur/loods. Het object heeft als bestemming centrumvoorziening wat betekent dat u hier ook een bedrijf mag vestigen. Ook een werkplaats voor bijvoorbeeld een bouwbedrijf behoort tot de mogelijkheden omdat er zelfs een akoestisch onderzoek/rapport aanwezig is. De schuur is voorzien van 14 cm dik isolatiemateriaal en dubbele beglazing, ook het dak is geïsoleerd om geluidsoverlast tegen te gaan. Kortom een uniek object voor ook bijv. opslag in de kern van het dorp met diverse uitbreidingsmogelijkheden.

We betreden de schuur via een loopdeur. De entree krijgt een gezellige uitstraling doordat er een afdak aan de zijkant van de schuur is gerealiseerd. We betreden de schuur en komen in een grote open ruimte. Naast de twee loopdeuren zijn er twee grote roldeuren(3,50x3,50) waarvan een elektrisch en een handbediend. De schuur heeft een staalconstructie en is aan de buitenzijde betimmerd met houten planken (gepotdekseld). De schuur is aan de binnenzijde bekleed en voorzien van 14cm dik isolatiemateriaal. De begane grondvloer is van beton en voorzien van vloerverwarming. Verder is er op de begane grond d.m.v. een houten tussenwand een aparte opslagruimte gecreëerd. Ook zijn alle nutvoorzieningen aanwezig en is er krachtstroom. De schuur wordt verlicht middels tl-balken. Tenslotte is er nog een aparte ruimte waar een toilet gerealiseerd kan worden, alle aansluitingen hiervoor zijn al aanwezig. Via een houten vaste trap komen we op de zolder. Deze loopt tot aan de helft van de
schuur. Op de zolder is in een aparte ruimte de opstelplaats van de Nefit cv-ketel uit 2005.

Woning:
De betonvloer van de woning/extra opslag ruimte is aanwezig, ook zijn er tekeningen en een goedgekeurde aanvraag van de gemeente voor de extra opslag ruimte bij te bouwen. U kunt dus direct starten met de bouw. De bestemming van de "woning" is op dit moment opslag. Maar wilt u het gaan gebruiken als woonhuis dan zal hiervoor een bestemmingsplanwijziging moeten plaatsvinden! Alle kozijnen voor de" woning" zijn al gemaakt en deze zullen dan ook achterblijven bij het object. Aangezien het object op een dijk staat is er onder de "woning" een open (kruip) ruimte. Deze ruimte is vanuit de schuur te bereiken.

Beschrijving tuin: Naast de schuur ligt nog een stuk tuingrond. Op dit moment is dit gedeelte geheel bestraat. De tuin is zowel vanuit de schuur als vanuit de (toekomstige) woning te bereiken.

Bijzonderheden: Een degelijk gebouwde schuur. Volledig geïsoleerd en valt hierdoor binnen alle gestelde normen wat betreft geluidsoverlast. Verder is er de mogelijkheid om nog extra opslag ruimte bij te bouwen, de aanvraag hiervan is al goedgekeurd en er is al een kleine start gemaakt met de bouw hiervan. En wie weet krijg je het dan later bij de gemeente voor elkaar om er woning van te maken. Kortom een uniek object in de kern van het dorp Nieuwerkerk met zeer veel mogelijkheden. Wilt u hier een keer binnenkijken? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Nieuwerkerk:
Het dorp Nieuwerkerk heeft een uitstekend voorzieningenniveau zoals een supermarkt, een bakker, een postagentschap een huisarts etc.
Alle basisscholen zijn op loopafstand en scholen voor voortgezet onderwijs liggen op fietsafstand in Zierikzee. Daarnaast is er een bloeiend verenigingsleven door de diverse (sport)clubs. Nieuwerkerk ligt op minder dan een uur met de auto rijden van Rotterdam.
Tevens is er een snelle busverbinding. De omgeving kenmerkt zich als een rustige en natuurrijke omgeving.
Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk. Daarnaast, op minder dan een half uur autorijden, zijn de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.